keskiviikko 6. lokakuuta 2010

PASTAA SITRUUNAISEN PINAATTIKASTIKKEEN KERA (2 hengelle)

150g pakastepinaattia
½ sipuli
3 kynttä valkosipulia
1-2rkl voita
2,5dl kermaa
2rkl sitruunamehua
½ kasvisliemikuutio
muskottipähkinä-, mustapippuri-, sipuli- ja valkospulijauhetta (sekä suolaa tarvittaessa)
nauhamakaronia

1.) Laita pasta kiehumaan

2.) Kuullota kuutioitu sipuli ja silputtu valkosipuli paistinpannulla voissa

3.) Lisää sulatettu pakastepinaatti ja anna hautua hetki

4.) Lisää joukkoon kerma sekä kasvisliemikuutio

5.) Sekoita joukkoon mausteet sekä sitruunamehua



HUOM!
Tähän kastikkeeseen olisi sopinut hyvin feta-juusto kuutioina, mutta valitettavasti minulta ei löytynyt sitä. Lisäksi tuoreesta sitruunasta puristettu mehu olisi ollut parempaa, mutta sitäkään ei löytynyt kotoa. Sitruunamehu tuo mukavan säväyksen kastikkeeseen. Itse käytin 3 juustoa-kermaa, mutta tavallistakin voi käyttää. Juustojen maut eivät oikein erottuneet tuosta kermasta. Voisin kuvitella, että tämä kastike sopisi hyvin myös kalan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti